Velkommen til Spre glede

Hjertelig velkommen til den nye Spre glede nettsiden!

Nå har vi gledet oss sånn til å vise dere den nye Spre glede siden, og vi er så fornøyd med at drømmen om en slik side er blitt en realitet.

Spre glede startet som mange vet med en julekalender, først i 2013. Jeg (Elisabeth Nissen Eide) hadde eksamensperiode og savnet å gjøre noe for andre i hverdagen. Jeg lagde min egen julekalender med 24 ting jeg skulle gjøre for andre frem mot jul. Du kan lese mer om julekalenderen her. Utfallet av julekalenderen var at jeg fikk dobbelt så mye glede tilbake, og dette ga mersmak.

Julen 2014 teamet jeg opp med Ingfrid Landsnes, Marit Asheim og Elise Landa Omsland, og vi lagde en julekalender for hele Norge på spreglededesember.no. Vi samarbeidet med 10 ulike organisasjoner, og ga både hverdagstips og tips til å spre glede gjennom organisasjoner.

Nå som den nye Spre glede siden er klar, ønsker vi å spre glede hele året og både i Norge og internasjonalt. Vi har fått enda flere organisasjoner med på laget og har laget en oversikt til dere med hvordan man kan spre glede ved å gi av sin tid som frivillig, gi pengebidrag til en organisasjon, gi bort noe og flere hverdagstips.

Vi håper at du vil bruke siden flittig, og at du også vil dele siden med dine kjente. Å gjøre noe godt for andre gjør verden til et bedre sted, og vi kan alle gjøre noe for å spre glede. Å spre glede gir deg mening, og det er noe du aldri vil angre på.

En stor takk til teamet: Ingfrid som har laget nettsiden vår, Elise som har laget logo og design og Marit som har skrevet blogginnlegg og hjulpet med kommunikasjon. Alle jobber frivillig med dette prosjektet, og vi gjør dette med et brennende ønske om at flere skal kunne gjøre en forskjell.

Ta kontakt hvis du har innspill til siden, tips til å spre glede eller andre henvendelser. God jul 🙂

20

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *